Wat valt er onder Services?


Vakkundig advies en professionele ondersteuning bij:

Succesvolle verpakkingen hebben meerdere functies. Een richtinggevende briefing moet leiden tot het concept, het basisidee. Vanuit die basis kun je zowel een actie of verpakking ontwikkelen als een complete, langlopende campagne. Samen zoeken we de juiste partner binnen het netwerk van Smart Pack Services, die dit voortreffelijk voor u kan verzorgen.
Welk materiaal is het beste geschikt voor uw verpakkingsvraagstuk? Wat is de minimale afname? Waar krijg ik de beste prijs/kwaliteit verhouding? Door middel van een breed netwerk, is de juiste leverancier snel gevonden en bespaar ik u tijd en kosten bij het vinden van het juiste materiaal en een betrouwbare leverancier. Voorbeelden van materialen kunnen o.a. diverse soorten zijn van: papier en karton, displays, folie, blisters, enveloppen, flowverpakking, pouches en tassen. De keuze voor materiaal kan gerelateerd zijn aan een verpakking maar kan ook een andere marketing toepassing zijn denk hierbij bijvoorbeeld aan actiematige promotionele toepassingen.
Omvangrijke projecten waarbij behoefte is aan een opeenvolging van processen kunnen in zijn geheel door Smart Pack Services worden opgepakt en uitgevoerd. Hiervoor zullen offertes worden aangevraagd die vervolgens aan u worden gepresenteerd en met u worden doorgenomen.
Denk hierbij aan: begeleiding/advies bij de productie/inkoop van 1 of meerdere verpakking(en), het samenstellen van product en verpakking, identificeren en/of verzenden van een gedeelte van uw producten vanuit een database, opslag en beheer van uw voorraden. Hierbij zijn verschillende bedrijven betrokken, die allen ook binnen het netwerk van Smart Pack Services, te vinden zijn.
Om er zeker van te zijn, dat u een geschikte, passende verpakking krijgt voor uw product, zijn er mogelijkheden om samples te laten maken. Dit kan op verschillende manieren, denk hierbij aan plotten, mock-up, dummy, drukproef, etc.
Binnen met name de medische industrie, is er naast de keuze van een verpakking ook een belangrijk component van belang, namelijk het vooraf en in productie testen van een verpakking. In Proces control zal moeten worden uitgevoerd en dit kan op verschillende manieren, denk hierbij bijvoorbeeld aan een Inkt test, een Treksterktetest of een Bursttest. Smart Pack Services kan inhoudelijk advies geven over de verschillende soorten testen en weet hoe, waar en waarmee je dit kan laten uitvoeren vanuit de norm welke daarvoor staat.
Aan welke eisen moet de verpakking voldoen ten aanzien van het product? Dit kunnen zaken zijn als bescherming tegen breuk, bescherming tegen invloed van vocht, bescherming tegen vuil/bacterie, beveiliging van gegevens etc. Voor elk probleem, is een oplossing te vinden. Hiervoor is de nodige kennis en ervaring binnen Smart Pack Services aanwezig en kan u in geadviseerd worden.

Aan welke kwaliteitseisen moet uw verpakking voldoen? Hoe kwetsbaar kan/mag het zijn, valt t binnen een bepaalde norm? Moet het aan bepaalde milieu-, voedings- of medische eisen voldoen? Zaken die op maat, met u besproken en uitgezocht kunnen worden.
Staat u weleens stil bij het verbruik van uw verpakkingsmateriaal binnen uw bedrijf?

Als u dit doet, blijkt toch al gauw dat dit best een groot aandeel is van uw kosten. Want u gebruikt bijvoorbeeld diverse soorten dozen, tape, enveloppen, kartonnen tussenvellen, labels, palletfolie, krimpfolie, omsnoeringsbanden, enveloppen en poetspapier. Laat Smart Pack Services al uw verpakkings-/ en verbruiksartikelen uit uw productie onder elkaar zetten en er een scan van maken. Hierbij wordt gekeken naar effici├źntere inkoopmogelijkheden en gestreefd naar een aanzienlijk inkoopvoordeel. De uitkomsten ervan krijgt u gepresenteerd in een overzichtelijk rapport.
In het geval van pakketten en/of goody bags is er behoefte aan handling en verzending. Smart Pack Services, weet de juiste locaties voor dit soort oplossingen, denk hierbij aan kleine tot grote oplages, complexe pakketten of meer eenvoudigere mailings, mogelijk geadresseerd en direct verstuurd via de post, etc. Er zijn diverse oplossingen en mogelijkheden op maat voor uw vraag!
Laat ook de leveringen van uw product aan Smart Pack Services over. Of het nu aan 1 adres in Nederland is, of naar meerdere adressen. Passend vervoer voor uw uitlevering, project of verzendingen.
Indien u een oplossing zoekt voor voorraadbeheer en opslag, zijn hier oplossingen voor bespreekbaar. Smart Pack Services heeft binnen haar netwerk de oplossing voor een full service e-commerce dienstverlening waarbij er zorg wordt gedragen voor uw voorraad en u bespaart op verzendkosten. Daarnaast bespaart u tijd omdat u geen omkijken meer heeft naar retouren en kwaliteitscontroles. De telefonische en digitale dienstverlening is breed opgezet en is uitstekend bereikbaar, uit uw naam voor uw klanten. Een goede bereikbaarheid ligt ook aan de basis van uw online succes. U wilt uw klanten de beste service bieden? Dit kan door middel van deze oplossing! Geïnteresseerd? Neem contact op met Smart Pack Services.