Waarom Smart Pack Services?


Uw succesvolle productontwikkeling is klaar, maar nu nog een verpakking? Waar te beginnen?

  • Probleem: U mist de know-how en kennis op het gebied van verpakkingen en weet niet waar te beginnen? Uw proces stagneert en uw product kan de markt niet op zonder geschikte verpakking.
  • Oplossing: U belt Smart Pack Services, in een gesprek worden uw wensen besproken. In opvolging hiervan kan een compact- of uitgebreid onderzoek worden gedaan en ontvangt u een rapport op maat dat u op weg helpt. Ook de volledige uitvoering van uw product en verpakking kunt u door Smart Pack Services laten begeleiden.

U zoekt een verpakking voor uw product met strenge eisen op het gebied van specifiek materiaal, houdbaarheid, vocht, product bescherming, milieueisen of maatvoering.

  • Probleem: Waar te beginnen? Kent u deze wereld niet en moet u zich erin gaan verdiepen dan kost dit veel tijd en u loopt het risico verkeerd te worden voorgelicht en te duur uit te zijn. U krijgt geen onafhankelijk advies.
  • Oplossing: Maak gebruik van de kennis en het netwerk van Smart Pack Services en u bespaart kosten. U krijgt het product waar u om vraagt en een verpakkingsoplossing die voldoet aan alle eisen!

U bent een succesvol bedrijf in de keten van de verpakkingsontwikkeling en krijgt een aanvraag van uw klant die niet binnen uw dienstverlening valt.

  • Risico: Gaat u nee zeggen? Dan stelt u een grote klant teleur, dat wilt u liever niet.
  • Oplossing: Bel Smart Pack Services! Schakel uw klant door zodat deze gehoord en geholpen kan worden door Smart Pack Services. Ik zoek de juiste oplossing voor uw klant. Zo hoeft u geen NEE te verkopen en ondertussen kunt u door met datgene waar u zo succesvol in bent. WIN-WIN!

Neem direct contact op